+46 (0) 8 34 50 45 info@uniphon.se

Kuggstångsspel - motorer och styrning

Haacon kuggstångsspel - motorer och styrning

Haacons motordrivna luckspel är försedda med elektriska ställdon av typ Auma eller av typ Sipos Drivningen kan ske med 400 V, 230 V eller 24 V spänning.

Elektriska ställdon

Automatisering inom industri, VA-verk, Energi- och Kraftverk ökar ständigt och behovet av elektriska ställdon för styrning och reglering av olika processer blir allt större. AUMA Resiter KG är världens ledande tillverkare av elektriska ställdon. AUMA ställdon har en konstruktion bestående av moduler, som är enhetligt uppbygda för hela typserien.

Flervarvställdon från Auma

AUMA:s ställdon och manövermoduler används i hela världen i processtekniska anläggningar. Den avancerade tekniken och beprövade tillförlitligheten garanterar god och exakt kapacitet under lång livstid i en mängd olika applikationer.

Med generation .2 presenterar AUMA en viktig vidareutveckling för de allt större kraven i olika processtekniska anläggningar, allt från vatttenförsörjning och energisektorn till olje- och gasindustrin. Tack vare den modulära uppbyggnaden av generation .2 kan ställdonen och manövermodulerna kombineras optimalt. Med standardiserade komponenter kan en skräddarsydd lösning framställas för ventilapplikationerna. Flexibel systemlösning, utökad kapacitet och problemfri uppgradering.

Fördelarna med generation .2 är övertygande – vi ger dig gärna mer detaljerad information.

Intresseanmälan

Skicka in din förfrågan till oss så återkommer vi så snart vi kan.

Vill du ringa direkt hittar du kontakuppfifter längst ner på sidan eller under kontakt.